Om KORN180

Koncept

KORN180 er en virksomhed med fokus på at give nyt liv til gamle og brugte ting. Vi sælger genbrug i sin nuværende stand hvor muligt, i renoverede versioner hvor nødvendigt og i re-designs, hvor den nye og kreative vinkel ligger lige om hjørnet.

KORN180 er en del af KFUM´s sociale arbejde og hviler på værdier, hvor hjælp, støtte og omsorg til børn, unge og voksne i udsatte livssituationer er væsentlige pejlemærker.

KORN180 er forankret i Esbjerg og arbejder målrettet for at gøre en forskel for udsatte i lokalområdet. Vores middel til dette mål er ved hjælp af engagement og frivillighed at skabe en indbydende butik med et interessant varesortiment, som finder vej til tilfredse kunder.


Fundament

KORN180 er i tæt familie med Café Finns Paraply, som er en social café i et alkohol- og stoffrit miljø, hvor mennesker mødes til god mad og en kop kaffe med mere. Begge steder hviler på en stor indsats fra frivillige ildsjæle samlet under samme ledelse og styregruppe.

KORN180 og Café Finns Paraply´s styregruppe repræsenterer det lokale erhvervsliv, udsatteområdet og de frivillige kræfter. Styregruppens hovedformål er at støtte op omkring Caféen og butikkens drift og udvikling.

KORN180 arbejder målrettet på at tilvejebringe de fornødne midler, som en virksomhed med socialøkonomiske sigte kræver for at kunne skabe vækst og bidrage innovativt til butikslivet i Esbjerg.

Frivillighed er en af grundstene i KORN180 – en ægte lyst til at indgå i arbejdsfællesskab,drift og udvikling er en væsentlig drivkraft!


Regnskab

KORN180 er en momsregistreret virksomhed, hvilket betyder, at vores produkter i modsætning til traditionelle genbrugsbutikker er pålagt moms. Vi bestræber os dog på at holde priserne på et fornuftigt leje, så alle kan være med. Selvom vi befinder os i Jylland, kan vi desværre ikke tilbyde vores kunder muligheden for at prutte om priserne.

Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse hver gang, du handler hos os. Kan du godt lide at shoppe, betyder god service noget for dig, og sætter du pris på at støtte et lokalt, socialt initiativ, så kunne KORN180 nemt ende med at blive din yndlingsbutik.